View Single Post
Staro 06.08.2015., 12:32   #273
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor burmuz Pregled postova
@roberto Da se razumijemo, tko sretniji od mene da igra cijela naša repka u Dinamu. Pa to bi bilo super. Može se to urediti, kao za Juge, do 27 godine ne možeš ići van i gotovo. Sad balavci sa 16 godina bježe u treće momčadi nekih prosječnih klubova ( kao što je ajax).

Ma gle, ne treba to tak ouređivati (ne bi im FIFa to ni dozvolila), ima dosta tih klinaca koji bi fakat voljeli igrati i za prvu ekipu Dinama, kojima taj klub znači i nešto više od love. Kad bi znali da će dobiti priilku u kontinuitetu u kojem ih se čeka da se razviju, siguran sam da bi dobar dio njih ostao par godina u Dinamu.

Citiraj:
Ok, zaboravio si Tonela, Kocha, Cufrea, Viduku i sl. ali nije bitno.
To su sve dobri igrači koje si nabrojio, ali da li se za nekog od njih može reći da su napravili veliku razliku na terenu, ali da su toliko bolji od domaćih igrača da su baš oni morali igrat? Izuzev Viduke svi su ovi došli u Dinamo u trenutku kad im je karijera bila u silaznoj putanji, bez mogućnosti za kvalitetnijim angažmanom, a Dinamo je ponudio dobre novce.

Citiraj:
Da, trener ne valja. Da, treba zadržati naše igrače.
Ali budimo realni pobogu, za naše prilike Dinamo je financijski sasvim ok uređen klub.
Mislim da od Austrije pa do Grčke nema financijski solventnijeg kluba u našem okruženju, ispravite me ako griješim.
Je to stoji. Ali isto tako stoji da bi Dinamo mogao biti jednako solventan i sa kvalitetnijom igračkom i transfer politikom.

Citiraj:
P.S. Sve top močadi u Europi imaju pola domaćih pola stranaca ( Real, Barca, Bayern, Juventus, Athletico, MU, Chelsea...)
Njihovi stranci naprosto ni na koji način ne mogu u istu rečenicu s Dinamovima. Dinamo će uvijek biti u mogućnosti kupovati samo ostatke i otpatke koje veći klubovi ostave za sobom.

@partwish, jasno mi je to, nije mi se dalo dalje širit priču.