Tema: LG G4 test
View Single Post
Staro 06.08.2015., 11:28   #14
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
OT, za trajanje baterije je navaznije SOT vrijeme i praktički je svejedno jel jel korisnik, visi na facebooku, whatsapp-u, viberu, necem petom ili se jednostavno divi svom wallpaperu.
U nekim slučajevima SOT nije najvažniji, neki od njih su, primjera radi, kad Bubba zove Lenu i Moranu na 060 606 666 umjesto da gleda pr0n na ekranu, pogotovo kad još ubaci mogućnost korištenja dvije šake uz korištenje bluetooth slušalice, a nakon onaniranja potrebno je ponekad onako zbunjeno zadovoljen naći i put do neke lokacije, pa će tako i GPS modul potpomognut onim prefixom A (A-GPS) isto crpiti dosta baterije bez obzira što je ekran ugašen i koristi se opcija glasovnog navigiranja (automatsko isključivanje ekrana).

Recimo da imam drugi uređaj kojim, khm, zadovoljavam potrebe, tako da očekujem da telefon uz oko 3-4h SOT izdrži jedan cijeli dan plus barem prvu polovicu drugoga, bez da ostanem bez soka. Plus još kojekakve aplikacije, ili ak si poželim zaigrati SkyForce na WC-u dok uživam u miomirisima koji me onda potjeraju nakon 10min van.

Baš je u pravu onaj tko je rekao da je slučaj ovisan o korisniku.

Mobitel mi se baš sviđa i izgledom i funkcijama