Tema: LG G4 test
View Single Post
Staro 06.08.2015., 09:31   #12
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Mogu ja, mogu ja?

Skype + BT slusalica + WiFi + listanje kakvog maila/dokumenta uz to i ode baterija, bez brige. Takodjer, IME, ako si ti taj koji radi call join za konferenciju, to bas voli bateriju.
Da, to je moguće ako sve to radiš telefonom. Kod mene samo dio toga ide preko mobitela.

Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Obozavam ovakve izljeve moralnih vertikala nase zajednice.

Daj molim vas nemojte sad opet počet trkeljat o tome sta je normalno, nenormalno i abnormalno koristenje telefona. Svima je jasno ga baterija na G3/G4 jako tesko izdura 2 dana. Prije bi rekao maximalno dan i pol. Realno, 24 sata

Svatko koristi telefon onako kako njemu odgovara i tu nema rasprave. Ali kupit hi end telefon i koristit ga 30 min dnevno(onda baterija na G3/G4 traje 2,5 dana) je za mene fail. Ali opet, sta nekog briga koliko netko koristi telefon
Sumnjam da si shvatio, ali da ti ponovim, situacija koju sam spomenuo nije za svakoga, pa se, logično, ne može svatko poistovjetiti sa istom.

Nažalost, nisi čak ni pročitao do kraja to što repliciraš jer bi u suprotnom vjerojatno shvatio da ne spominjem trajanje baterije od 2-3 dana.
listerstorm je offline   Reply With Quote