View Single Post
Staro 05.08.2015., 16:25   #624
test00
Registered User

Datum registracije: Aug 2008
Eto čisto da se pohvalim svojom kolekcijom ,mnoge od konzola su moje osobne koje sam sam kupio i sve do danas ih imam, neke sam naknadno kupio jer sam veliki ljubitelj konzola

,a sad koje igre su obilježile djetinjstvo uff jako teško pitanje jer igre, konzole, računala su itekako utjecale na moj život i bile dosta bitna stvar kroz moje odrastanje, a i dan danas jesu, sam sebi sam dosta puta postavio to pitanje ali teško mogu neći odgovor jer svaka konzola ili računalo koje sam posjedovao je obilježilo jedan dio mog života tokom odrastanja, od samih početaka i prve stvari koju sam imao, a to je c64, pa do moje osobne prve konzole gameboy-a, snes-a, ps i n64, pa prvog pc-a dobrog starog Celeron 300A i 3dfx-ovih grafičkih, pa sve do dreamcasta, itd. a svaki od tih sistema je imao nekih igrica koje sam odigrao od kojih su neke koje su mi bile draže i ostale dublje urezane u sječanje do nekih manje dobrih, uglavnom ako bi se jako potrudio vjerojatno bi našao neke favorite među igrama od spomenutih sistema ali drugom prilikom.
test00 je offline   Reply With Quote