View Single Post
Staro 05.08.2015., 15:13   #560
test00
Registered User

Datum registracije: Aug 2008
SteelSeries Kinzu V2 Pro, kupio na ebayu od nekog korejca za nekih 100kn jeftinije nego u nas što je bilo, sjebo se scroll wheel, a kako piše kod steelseriesa da za aziju daju 1g. garancije mislio sam ništa od toga i uzmem od istog trgovca s ebaya Logitech G100s i on se sjebe nakon pola godine (lijeva tipka mora imat jak pritisak da bi prepoznao klik), po s/n registriram miš kod logitecha i piše garanciju do 2017-e da imam, reko da ne rastavljam miš i gledam switch i onu oprugicu u njemu, otvorim RMA kod njih i opišem kvar, uglavnom prvo jave da to mora poslati originalni kupac miša na popravak, a ne ja, kažem im to je od tog i tog trgovca iz koreje s ebaya kad sam to rekao kažu mi da južna koreja nije uključena u neku internacionalnu garanciju i odbiju moju žalbu, čisto bez nadanja pošaljem i steelseriesu upit u vezi garancije, uslikam miš s naljepnicom i serial numberom, jave se sutra dan i kažu odobren ti je RMA i kažu u roku 30 dana oni moraju zaprimiti u danskoj miš i bit će popravljen, reko kul, pošaljem im i u roku dva tjedna stigao skroz novi kinuz v2 pro, eto čisto da kažem svoje iskustvo ovaj g100s budem sam popravljao, kinzu v2 pro sam novi dobio, platio samo slanje u pismu 48kn
test00 je offline   Reply With Quote