Citiraj:
Originally posted by sc00pe
Kuciste mi se cini preskupo.
Mis mora biti opticki (nisam siguran da li je tvoj).
God dammit , zelim manje potrosit na monitor, zar nije second hand monitor dobar izbor?
Cini mi se da je asusova isdn kartica ipak bolji izbor.
|
Kučište je kvalitetno.
Miš nije optički i to je bolje. Vjeruj mi da je loša optika totalna katastrofa. Jedini optički koji je usporediv s ovim što preporučam Logitech dual optical. A onda je razlika u cijeni ogromna. Nitko na ovom svijetu ne treba optički miš dok je na tržištu kvalitetnih kuglica. Sve ovo što prišam je testirano u najboljim testovima za miševe (Corel Draw, Adobe Photoshop, Solitaire, Windows XP, AutoCAD). Posudi takve miševe od nekud i probaj raditi nešto jako ozbiljno sa svakim barem jedan dan i nećeš nikada više pomisliti na optički. Na stolu mi leže 2 optička i 2 kuglice. Dual optical je za forum, ShitelliMouse je za bacanje kada sam ljut, ovaj Logitech je za crtanje, a Teac je za curu (specijalni je).
Monitor je dobro kupiti second hand samo ako je vrhunski. Sony, Nokia i bolje. Nikako u Info gami. To je staro pokvareno pa popravljeno. Neće taj predugo trajati.
ASUS ISDN kartica je najveće sranje izašlo od ASUS-a. Gore je i od čuvenog 52x CD-a (52x im valjda znači da toliko puta možeš pročitati CD i baciti).
Možeš kupiti sve u jednoj firmi (Vemil) sa minimalnim korekcijama u konfiguraciji i razlikama u cijeni. Ovo je bila šetnja za par kuna. Dakako treba izabrati ekvivalente.