Citiraj:
Autor KhongLo
Ček malo, hoćete reći da ako sam napravio upgrade s Win 8.1 retail i jednog dana mi krepa matična ili je iz bilo kojeg drugog razloga želim zamijeniti, mogu se ili vratiti na Win 8.1 ili kupiti Win 10 retail? Vrijedi li to i u slučaju kada se napravi clean install?
|
Pa izgleda da da... koliko sam ja pokopcao upgrade je besplatan prvih godinu dana i taman ako rikne maticna, zamjenis je i pa opet w7 sa legalnim/nelegalnim kljucem pa upgrade pa dobijes novi HWID i sve ok...
Medjutim nakon 1g nema djabe upgrade i ako rikne mbo mozes samo na svoje legalne/nelegalne w7 ili w8.1.
A ljudi kupuju masovno kljuceve po 20$, eno i na thr-u covjek prodaje retail sve zivo za 200kn i kojeg to smisla onda ima nakon 1g ?
Ima ako kupujem za laptop kojem ako rikne maticna i onako cu baciti ga....
Prema sadasnjoj situaciji apsolutno su svi windowsi koji se upgredaju presli u OEM bili legalni na starom os-u ili ne... osim ako je netko izbuljio kes za retail w10.
Apsolutno je ziva glupost sada kupiti original kljuc za w7 ili w8.1 jerbo isti nakon 1g nece vaziti tj. na osnovu njega nemos dobiti w10 jer nece biti upgrade-a.