View Single Post
Staro 05.08.2015., 05:12   #20
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor Imagine Pregled postova

Na drugu stranu , čovjek mi sve ljepo napravio , poštimao 90% toga te imao strpljenja za slušanje mojih garant glupih opisa što želim...
Vjerujem da sam uz malo volje mogao puno toga riješiti i sam guglajuči ALI...i to traži malo znanja....Mislim , pa neču guglati "što namjestiti da uguram 5 foldera u donji desni kut unutar mape"

Rekoh ti da sam svjestan granica svojih mogučnosti te kako cijenim tuđe znanje te sam platio.

Da , nečuveno koji sam ja lik.

Trebao sam se rodit pametan a ako bi mi trebala pomoč jer nešto neznam , trebao sam drugima solit pamet koliko vrijede njihove usluge istovremeno dok ih tražim

Ma ok ti je stav

Meni dodje samo da placem od muke sto mi nisi komsija, za 1500kn bi 48h lupao po tipkovnici i razmjestao ti foldere di koji oces, po noci bi odmarao ako treba kod cucka u kucici i jeo s njim

Ovi moji "cigani" kojima to radim i kad 200kn daju za tako nesto detaljno obavljeno u stilu pali i vozi.. ruke im drhte

A sad na problem.., ako si probao sa drugim diskom a citam da jesi onda je vrlo lako moguce da je problem nekompaktibilnost nekakva...

E sad.., mozes probati ama bas svaki sata port na mbo a ima ih 5 ili 6 ? Ne vidi se na slici jel ima vise od 5. Znaci deri jedan po jedan i vidi oces u bilo kojem dobit disk i nakon vise bootanja.

To sve probaj sa 2 opcije, prvo AHCI a ako ne uspije prebaci na IDE mode pa opet.. ako ni to ne uspije onda mjenjaj disk, nema druge.
silver_tip je offline   Reply With Quote