Citiraj:
Autor Imagine
Na drugu stranu , čovjek mi sve ljepo napravio , poštimao 90% toga te imao strpljenja za slušanje mojih garant glupih opisa što želim...
Vjerujem da sam uz malo volje mogao puno toga riješiti i sam guglajuči ALI...i to traži malo znanja....Mislim , pa neču guglati " što namjestiti da uguram 5 foldera u donji desni kut unutar mape"
Rekoh ti da sam svjestan granica svojih mogučnosti te kako cijenim tuđe znanje te sam platio.
Da , nečuveno koji sam ja lik.
Trebao sam se rodit pametan a ako bi mi trebala pomoč jer nešto neznam , trebao sam drugima solit pamet koliko vrijede njihove usluge istovremeno dok ih tražim 
|
Ma ok ti je stav
Meni dodje samo da placem od muke sto mi nisi komsija, za 1500kn bi 48h lupao po tipkovnici i razmjestao ti foldere di koji oces, po noci bi odmarao ako treba kod cucka u kucici i jeo s njim
Ovi moji "cigani" kojima to radim i kad 200kn daju za tako nesto detaljno obavljeno u stilu pali i vozi.. ruke im drhte
A sad na problem.., ako si probao sa drugim diskom a citam da jesi onda je vrlo lako moguce da je problem nekompaktibilnost nekakva...
E sad.., mozes probati ama bas svaki sata port na mbo a ima ih 5 ili 6 ? Ne vidi se na slici jel ima vise od 5. Znaci deri jedan po jedan i vidi oces u bilo kojem dobit disk i nakon vise bootanja.
To sve probaj sa 2 opcije, prvo AHCI a ako ne uspije prebaci na IDE mode pa opet.. ako ni to ne uspije onda mjenjaj disk, nema druge.