View Single Post
Staro 05.08.2015., 00:21   #4032
Veki-os
Premium
Moj komp

Veki-os's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Citiraj:
Autor Freddy Pregled postova
- prvo si napisao da ti treba hdmi izlaz, sad ti odjednom treba dvi izlaz, riješenje ti je da ne bacaš tolke pare nego da uzmeš ploču MSI H81M-P33 i DVI(M)-HDMI(Ž) adapter koji ti košta 25 kn, a ploča ti košta isto ko i E33 model koji sam ti naveo i možeš i monitor i televizor ili već šta trebaš priključivat na komp
- taj Patriot je bolji od uvjerljivo najgoreg SSD Kingston V300 kojeg si si izabrao
- to XFX je kvalitetnije od bilo kojeg napajanja ispod 400 kn, a košta 300 kn i dolazi sa 5 godina garancije
. kučište je ok, i zašto baš mora bit links kad ima drugih dućana u kojima ti je jeftinije i još ti besplatno slože

. ne kužim zašto si došo tražit savjet kad dereš po svom

evo ovako bi ti to onda sve zajedno izgledalo http://postimg.org/image/ng7ecstqv/
Ok,trebao sam napisati zašto mi treba HDMI.
Monitor če biti spojen na DVI pošto mi je na VGA bila loša slika a TV če biti spojen preko HDMI-a i zato trebam ploču koju sam stavio.

Za taj Patriot ne nađem ni jedan jedini review,znam da taj SSD Kingston nije nešto posebno ali taj komp če raditi jako malo sati po danu i stavio sam ga umjesto 1TB diska za istu cijenu zato što mojim starcima ne treba 1TB niti če ikad napuniti taj SSD do pola.

Znam da je OK napajanje jer je neki poznati brend unutra.

Links sam odabrao jer sam slagao konfu u Linksu i u još dva shopa od kojih bi jedino naručio nešto online,UZI i Futura i u sva tri shopa je cijena unutar 100kn.

Bespla slaganje mi ne treba jer ču to sam složiti.
Prednosti Linksa u ovom slučaju su mi još i blizina u slučaju reklamacije i plačanje karticom na rate,ne znam kako to ide preko neta i ne želim se još s time zamarati.

Ne kužim zašto ti toliko dereš po svome,valjda znam što trebam,pitanje je bilo samo u vezi napajanja i rama,a i to za rame povlačim,još ču odlučiti kasnije.

Citiraj:
Autor Smartic Pregled postova
Navodno taj TS model ima puno problema s cvrčanjem, zato je tako jeftin... dok ne dođe revidirana verzija.

Napajanje 300W, LC POWER Silver Shield Pro-Line Series LC7300 ATX V2.3/EPS 12V 80 PLUS, 120mm vent, PFC
Matična ploča GIGABYTE GA-B85M-DS3H-A, Intel B85, DDR3, zvuk, SATA, PCI-E 3.0, USB 3.0, D-SUB, DVI-D, HDMI, mATX, s. 1150
SSD 120.0 GB KINGSTON HyperX Fury, SHFS37A/120G, SATA3, 2.5'', MLC-Chip, maks. do 500/500 MB/s
Kućište ANTEC VSK-3000B, mATX, crno, bez PS
Memorija PC-12800, 4GB, G.SKILL Value Series, F3-1600C11S-4GNS, DDR3 1600MHz
Procesor INTEL Celeron G1820 BOX, s. 1150, 2.7GHz, 2MB cache, DualCore, GPU

Ukupno: 1.998,80KN
Koji TS model,Zalman je LX a Antec VP400PC.

Ne bih uzimao mATX kučište,neka bude normalno da se kasnije može staviti normalna ploča ako zatreba.

Zanemarite sve,pitanje je bilo samo koje od ona dva prvo navedena napajanja uzeti a i to ču proguglati sutra kao što sam več trebao i to je.
Veki-os je offline   Reply With Quote