Tema: Dobra klima
View Single Post
Staro 04.08.2015., 17:19   #1271
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Prije će on uvjeriti ljude da je Vivax u klimama best buy, nego ti da je AMD bolji od Intela/nVidije.

Uopće ja ne želim nikog uvjerit da je vivax bestbuy, niti to tvrdim niti ću to tvrdit, samo ne kužim neosnovane priče i zaglupljujuće jednostrane stavove da klima ne radi, ako netko kao ja sad ima očiti primjer klime u koju gleda svakodnevno prekonekoliko sati već 5 godina kako radi i obavlja funkciju za koju je kupljena, pa čak i grije zimi na temperaturama u minusu po cijele dane. Dakle, poanta je da i taj smećavi vivax RADI svakodnevno BEZ KVAROVA i da, nekima očito začudo, actually HLADI I GRIJE kad treba i koliko treba.

Ili ova forsanja 'najboljeg'.
Tema je dobra klima, a dobra klima je najbolje šta se može kupiti za onoliko love koliko nečiji budžet dopušta u datom momentu. Ako Pero Perić hoće klimu sad, 4.8. godine gospodnje dvijetisućeipetnaeste i ima 3300kn za klimu, imho, vrlo stupidno i drsko je reći mu, e nemoj ti sad kupit klimu, nego čekaj proljeće pa si kupi Daikina za 4400kn jer je taj Samsung zmazan,prljav,smrdi i neće ti hladit tvoj prostor od 35m2 jer neki samoprozvani klimaguru 'awker kaže da je to smeće i da to ne radi. Mislim, wtf, ako netko dođe pitat što da si kupi sa predefiniranom cijenom, onda je ljudski i fer i korektno ako se netko kuži u to preporučit mu konkretno za tu lovu za koju je tražio ono najbolje šta se da kupit.
Gledam po sebi, jer me kod klime zanimalo da radi i imao sam predefiniranu cijenu i znao sam koliki prostor treba hladit, tri lokalca koja se bave ugradnjom ovdje su preporučila Panasonic-a i Samsunga, da se neću za....t s njima da su (citiram da ne bi bilo opet filozofa) viši srednji rang i da je to TO za tu lovu. Kupih Panasonica 3.5kW, koji eto, sve ove godine i hladi i grije, po potrebi, bez ikakvih problema, kvarova, poteškoća u radu, bilo čega.
Takav savjet se cijeni, a bezočno pljuvanje po svemu što nije iz svetog trojca klima uređaja, ne želim ni napisati što mislim osobno o tome i takvoj vrsti filozofije. Samo ću povuć paralelu s autima, to je ko da čovjek ima 25 kila eura i kupuje isključivo novi auto više srednje klase, dakle nešto tipa Seat Exeo, Mazda 6 i slično, i dođe biserko i kaže jbš to, to ti ne valja ništa, u tom se nećeš vozit, kupi si novog Merca C klasu za 35k€. Ono,smijeh....