View Single Post
Staro 04.08.2015., 15:05   #1703
Hawker
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2014
Citiraj:
Autor phantom_fuxor Pregled postova
ne razumiješ hawk...

ispranog mozga si ti jedino - tebe su isprali na način da misliš da ništa nisi odao / dao / nisu ništa pokupili, a zapravo i ako si na win7 sigurno postoji neki hidden way of collecting iako ga nikad nisu prezentirali ni pokazali. sad su nam na 8mici u 10ki samo dali veću kontrolu nad nekim manje bitnim stvarima koje dijelimo.

ono s čime se slažem je da ako si enterprise user - ne bi smjeli uzimati ništa - jer ipak su tu poslovne tajne i korisnici naši su poslovna tajna.

ali kao običnom useru - slobodno uzmu šta god oće što se mene tiče. a kao drugo, mogu uzet samo onoliko koliko im ti plasiraš. (fejs je bio primjer samo). Ako im plasiraš svoje ime prezime, frendove, skype kontakte, mailove, itd... ok, ali šta imaju oni od toga? ništa.
eventualno te mogu prijavit ako u mailovima uhvate da planiraš terroristički napad ili sl., za ostalo ih vrlo vjerojatno nije briga.

jedini razlog zašto ja gasim sve te "privacy" opcije po windowsima je jer u nekom trenutku žderu memoriju/cpu/whatever, inače me zaboli briga za privacy jer preko mog pca je plasirano samo ono što ionako mi je svejedno jel oni vidjeli ili ne. (example: sigurno neće doć do mog bankovnog računa što je npr. puno važniji info nego npr. slika sa putovanja u berlin 2013. godine ili broj mobitela susjeda koji će pokupit preko skype contacta ili sl., onak who cares)

ljudi samo previše... paničare za svaku glupost.
Naravno da panicare za svaku glupost.
Control FTW.
Ti nemas brige ionako.

Hawker je offline   Reply With Quote