Tema: Dobra klima
View Single Post
Staro 03.08.2015., 21:40   #1257
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Hawker Pregled postova
Ko zeli klimu za grijanje sigurno ne kupuje korel,samsung,lg itd...
Ti ćeš sad doć svagdje u temu i širit 'mudrosti'?

1. Imam fakin' Vivax inverter u uredu, radi 8h dnevno od 5-9 mjeseca i radi 12h dnevno od 9-5 mjeseca SVAKE GODINE, već 5.u GODINU. Ovaj drugi period GRIJE, i grije USPJEŠNO do -10 bez ikakvih problema, do -15 tako tako, onih par dana u godini kad je ispod -15 nula bodova od grijanja.
Da bučna je, da sve je to drndavo i loše sklepano, ali klima ima pozamašan broj radnih sati i nema niti jedan jedini kvar.
Radi točno ono za što je zamišljena i proizvedena, hladi ljeti, grije zimi.

2. Kući imam Panasonica već 7 godina, također niti jedan jedini problem, u proljeće se grijem,kasnije do kraja 9.og mjeseca se ne gasi preko dana sve do 01-02 u noći.

3. Kum u Splitu ima Samsungovu klimu 5kW, hladi 80m2 s njom, ima u komadu boravak-blagovaonu za 10 ljudi-kuhinju, preko 12 godina ta klima radi ljeti danonoćno, zimi grije po potrebi, bez ikakvih problema. Jedini 'kvar' je bilo zaštopavanje nekog vraga unutra pa je počela kapat voda ispod unutarnje jedinice no to je riješeno za neku siću, i to se dogodilo nakon 9-10 godina korištenja.

Ja se slažem da je ok dati lovu za kvalitetniji proizvod, ali toliko drobit kontra midrange-a je glupo i netočno, kad svi ti proizvodi rade još godinama nakon isteka garancije i što je najvažnije RADE ono za što su namijenjeni onako kako su zamišljeni da rade.