View Single Post
Staro 03.08.2015., 17:10   #1640
KhongLo
Registered User
Moj komp

KhongLo's Avatar

Datum registracije: Jan 2015
Citiraj:
Autor imart Pregled postova
dal nakon upgradea sa 8.1 na 10 ostaju postavke ili se sve sresetira?
Kao što Nick7 već rekao, gotovo sve ostane kako je i bilo. Meni je jedino promijenio postavke za SSD koje su bile podešene preko Samsung Magiciana s maximum reliability na custom. Osim toga, neke feature koje sam na 8.1 onemogućio (npr. Games, Media Features i IE) su mi opet bile tu, ali pretpostavljam da je to zbog toga što te stvari dolaze integrirane s OS-om. I jedno i drugo se rješava u par klikova, pa mi to nije predstavljalo nikakav problem.

Citiraj:
Autor Disco Pregled postova
Sto se tice office-a, ne vidim apsolutno nikakvu prednost naspram besplatnog Libre Office-a koji je ''tezak'' svega 500injak mb naspram MS-ovih par gb (ili koliko vec posto ga ne koristim od davnih dana)....ili se varam?
Rekao bih da to prvenstveno ovisi o tvojim potrebama i navikama. Ako Libre Office zadovoljava sve tvoje potrebe, onda nema smisla da plaćaš za MS Office.

Citiraj:
Autor dzajko Pregled postova
Jeli ko ima problema s poštom (email) jer me strašno živcira sto mi cijelo vrijeme iskače prozor istog, minimiziram on opet iskoči, kliknem "X" opet se vrati.
Govoriš o Mail app-u ili Outlooku? Meni se to znalo događati s Outlookom 2007 na Win 7, no nisam uspio pronaći uzrok i rješenje, pa sam reinstalirao program i dalje je radilo normalno.

~~~
Da li se još nekome događa da Action Center pokazuje kao da ima novih obavijesti, a kada se otvori piše No new notifications?
KhongLo je offline   Reply With Quote