Citiraj:
Autor Daddy
Jer konkretno razmišljati samo i isključivo o brandovima čiji 5,* kW modeli koštaju peteroznamenkastu svotu kuna nekako nije opravdano ako nisi isključivi korisnik klima uređaja. Znači situacija je da mi bez klime u
.........postove koji dižu Daikin u nebo koje je već odavno za njega rezervirano i to već vrapci na grani znaju, mi/nam nisu potrebni.
|
Aha, a postovi gdje covjek ima neki chunga-lunga uredjaj koji ni ne pali 95% vremena (ali monter mu reko d aima kompresor od XY marke sot znaic d aje to "ISTI" uredjaj onda

) i dize ga u nebesa i prica kak je bolji od susjedove Toshibe su potrebni

??? Sto konkrento korisnto saznamo iz tog komentara bez ikakvih informacija ?
Poanta je razmjeniti iskustva i to po mogucnosti bez "rekla kazala i cuo sam od susjeda u 4tom selu iza brda da njegov Daikin nista ne valja...."
Znaci osobna iskustva ljudi koji imaju i koriste a ne rekla kazala. Niko nema nista protiv jefikanera koji su ljudima dovoljno dobri za njihove potrebe ali uzdizati ih u nebesa bez da je korisnik imao/ima urejdaj vise klase s kojim g ausporedjuje je isto tako neozbiljno i nepotrebno.
Ja sam imao srednju klasu uredjeje (LG, Samsung, Panasonic), korisio ih dosta i u firmi i kod kuce i trenutno imam ovu jacu klasu i meni razlika dovoljna da ne kupujem vise srednju niti onu najnizu klasu. Svtkao se "pokrije" kolko moze i tu nema dileme jer ako neko trazi uredjaj do 3000kn naranvo da mu ne vrijeid prepurucit Toshiba SuperDaisekai ili Daikin UruruSarara za 9000 kn ali opet ako moze kupiti "chunga-lunga" za 3000 kn i Mitsubishi za 3700 ja bi se uvijek u tom slucaju "rastego" jos malo do tog Mitsua.
Ja nisam slusao price i pricice koji je nabolji nego sam kupiovao redom kako mi je trebalo i sad imam 3 razlicite "najbolje" i nemogu se pozalit ni na jedan brand od tri koja imam niti mogu nekome reci koji je "najbolji".
Svaki monter/serviser ima svoju ljestvicu od "japanaca" i kod nekih je Toshiba, Daikin, Mitsu, Fujitsu, god drugih je Daikin, Toshiba, Mitsu, Fujitsu, kod trecih Fujitsu, Mitsubishi, Toshiba, Daikin.......... i tako u nedogled. Svi se kvare i nijedna nije bezgrjesan ali "klase" se ipak znaju pa ko voli nek izvoli

.