Tema: Dobra klima
View Single Post
Staro 03.08.2015., 12:54   #1251
Daddy
The Kwisatz Moderach
Moj komp

Daddy's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Znači kaj, Daikin, Mitsubishi ili Toshiba. Ostalo bolje niti ne uzimat? Jesam dobro shvatio?

Jer konkretno razmišljati samo i isključivo o brandovima čiji 5,* kW modeli koštaju peteroznamenkastu svotu kuna nekako nije opravdano ako nisi isključivi korisnik klima uređaja. Znači situacija je da mi bez klime u potkrovlju 10 dan da su temp preko 34-35 u peeku-u temperatura ode na 31 a preko noći padne na 28. Pa nekako sumnjam da će samo super skupi Daikin ili Toshiba odraditi posao. Bez daljnjeg, da se razumijemo, nitko ne bi bio sretniji od mene sa jednim Daikinom ali prilike su takve a bome i potrebe da mi isti ne treba/nije dostupan.

Vjerujem da je dosta drugih korisnika koji ne žive ljeti pod limenim krovom ili im je klima uređaj jedini oblik grijanja zimi pa ne iziskuju ekskluzivne uređaje. Takva bi se iskustva treba tu dijeliti. Tweak koji fiksa korela mi je super koristan, postove koji dižu Daikin u nebo koje je već odavno za njega rezervirano i to već vrapci na grani znaju, mi/nam nisu potrebni.

S druge strane, razmišljam koliko je voljan "sretni" korisnik Daikina i Mitsubishi-a razglasiti na sva zvona svoj skupo plaćeni uređaj pokvarenim "gladnim" forumašima koji jedva čekaj da mu kažu "sam ti rekel"
Daddy je offline   Reply With Quote