Citiraj:
Autor ezav
, dok je frend iskesiral bubreg za Thosibu od 5.5kw prije par godina i svako malo neki problem s njom ...
|
Generaliziras previse, Pitanje sto se dogodilo s tom klimom od susjeda da mu ima "stalno" probleme, ili je neisprvna ili nije dobro ugradjena.
Kod mene Toshiba inverter 4.6kw/5.4kW eve vec 9tu godinu bez ikakvih problema, cistim filter i naspricam isparivac svake godine prije sezone i samo a jednom u tih 9 godia su mi bili serviseri odradit potpuno ciscenje kade i vanjske jedinice jer to nemogu/neznam sam. Deri peri hladjenje 52m2 i grijanje u kraj 9-og, 10-it i malo 11mjeeca dok se ne prebacim na drva. Znaci apsolutno nikakvih problema s njom sve to vrijeme.
P.S. (imam jos Daikina malog 2.5kW On/OFF evo 10a godina koji radi 24/7 ljeti) i Mitsubishi SuperDC 3.5kW (2 godine) i nijedan za sad nema nikakvih problema (kuck-kuc). Prije sam imao Samsung i LG (dok sam bio u stanu) i s obje problemi i to u hladenju a grijanje je vec na 4-5C vani mission impossible (konstatni defrost i smanjenje snage na neupotrebljivo).