Pitanje (koje je sigurno postavljeno mali milijun puta pa se unaprijed izvunjavam no na TT sam pa mi je pretrazivanje postova malo teze na 5,5").
Napravim upgrade s Win7 na Win10 Pro i dobijem li nakon toga Win10 key ili kako to ide jer nakon upgrade-a bi trebao kasnije prebaciti te iste Win10 tj. napraviti clean install na novi HDD.
Prvo sam mislio klonirati postojece Win 7 na novi HDD pa onda raditi upgrade no skeptican sam oko tog kopiranja OS-a (znam da ce kada sam ja u pitanju nesto poci u krivu i da cu cijeli dan potrositi na zezanje oko toga, a nije da imam bas toliko vremena) no najjednostavnije mi je napraviti upgrade na Windows 10 s postojecih Windos 7, skinuti ISO od Win 10 i nakon toga instalirati te iste Win 10 na drugi HDD i stari HDD formatirati i izbaciti ga iz kompa (kako sam i planirao jer ide ionako van).
Mozete li mi samo reci dobijem li nakon upgrade-a na mail ili kako vec neki key za Win10 pa ih kasnije instaliram na novi HDD ili kako ide kasnije ta aktivacija?
Zahvaljujem se na odgovoru i izvinjavam se ako sam dvadeseta osoba koja je postavila isto pitanje.
Hvala...
P. S.
Jos jedno pitanje, sta se dogada kada napravimo taj free upgrade na Win 10 i recimo za par mjeseci zamijenimo npr. MBO (makar mi je najvazniji prvi dio posta tj. dio oko upgrade-a i kasnije ciste instalacije Win 10 na drugi HDD).