View Single Post
Staro 02.08.2015., 21:50   #1607
Mario92
Omicron Alpha resident
Moj komp

Mario92's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Prvo, za DreamSpark ekipu:

Plebs
Naravno, većinu verzija imam po 5 keyeva, MSDN Ultimate suckas

Citiraj:
Autor dejanbinladen Pregled postova
decki sa my digital life foruma su slozili bat file za dosta stvari
http://forums.mydigitallife.info/thr...fficial-thread

tko nema account tamo evo link direktno

Windows 10 TNBT
(The next big tweak)
v1.3

LINK
Umjesto ovakvih gluposti postoji bolje rješenje u obliku instalacije Windows 7 ili Windows 8. S ovakvih tvikovima i haxevima samo riskirate nestabilnost sustava i nedostatak neke bitne komponente u budućnosti.

Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
300kn bi nadoplatio da mogu odgađat apdejte koje ne zelim

(Mozda i home to sad moze, velim, na moru sam pa nisam upucen u sve)
Ako Insider program bude funkcionirao kako spada vjerojatno nećeš niti trebati odgađati updejtove. Inače, zanimljivo da mi na Win10 Home isto nudi mogućnost "Defer updates".

Citiraj:
Autor Thermaltake Pregled postova
Očistim event viewer i dva error mi svaki dan dođu bar jednom, kolko sam skužio i svima ostalima. Guglao sam malo, ali nije još nitko našao neku soluciju za otklonit to, očito će microsoft trebat neki update i za to izbacit.

Error ID: 7031
The Sync Host_Session1 service terminated unexpectedly. It has done this 1 time(s). The following corrective action will be taken in 10000 milliseconds: Restart the service.

i

Error ID: 10010
The server {D63B10C5-BB46-4990-A94F-E40B9D520160} did not register with DCOM within the required timeout.
Errori u Event Vieweru su vezani uz SettingSyncHost.exe koji nije baš najnajnajbolje napravljena stvar ikad, vjerojatno će se kroz vrijeme poboljšati kroz updejtove.

Citiraj:
Autor Michel Pregled postova
Zna li tko kako maknuti cortanu iz Powershella.
Pokrenuo sam ga kao admin, i maknuo recimo Microsoft ppl....
Ali Cortanu ne mogu.

Neki error izbaci. Koristio sam ove komande ovdje prikazane http://betanews.com/2015/08/02/free-...ted-core-apps/

samo sam locirao Cortanu i koristio full package name ali nista od toga ?
Cortanu možeš ugasiti preko Notebook -> Settings -> prvi toggle stavi na Off. Ili stavi regiju Windowsa na Hrvatsku.

Ponavljam, ne igrajte se sa sistemski integriranim paketima i aplikacijama, prilično su integrirane i ovisne jedna o drugoj pa nije pametno riskirati pizdarije zbog nekoliko stotinjak megabajta.

Ako baš želite osloboditi prostora onda pokrenite cmd kao admin i kopi pejstajte ovo:

"powercfg -h size 50" (bez navodnika)

Evo, oslobodili ste gigabajte i gigabajte a niste prčkali po sistemskim datotekama

Ryzen 7 5700G

AsRock B550 Pro4

HyperX Fury DDR4 3000MHz (4 x 16GB)

Kingston A2000 1TB NVMe

Intel 660p 1TB NVMe

Fortron Hexa 400W

Random PC case

Proxmox VE

95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%.
Fujitsu U7311

Intel i5 1135G7

16GB DDR4 3200MHz

SK Hynix P31 Gold 1TB

13.3" FHD IPS

Mario92 je offline   Reply With Quote