View Single Post
Staro 26.09.2005., 23:45   #1
vodokotlic
Premium
Moj komp

vodokotlic's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
lap kao jedini stroj

Posto mi sljedece godine ne gine faks a vec i sad se gusim u hrpama skripti zakljucio sam da bi najbolje bilo imat neki laptop u kojem bi to sve ljepo imao organizirano i uz sebe. posto sam naviknut potpuno na stolne strojeve imam par (banalnih?) pitanja:

1: Ispod koje novcane granice nema smisla ici?

2: Uglavnom sam kao laptop smatrao jedino IBM jer ih je moj stari uvjek imao kao sluzbene a ujedno su to bili jedini laptopi na kojima nije bila muka pisati, koji nisu skripali, zvjerski se grijali itd... jel jos uvjek IBM kralj ili ima i dostojnih zamjena (prije svega zbog cijene)

3: svakodnevni rad - kako se nose sa svakodnevnim mucenjem? sto kad se rasklimaju šarke ekrana pa vise nece stajat uspravno? kaj s ventilatorom kad crkne/pocne rondat? kolko takav servis kosta? kolko godina (otprilike) ce izdrzat baterija prije nego se vise nece dat napunit...

4: malo glupo pitanje ali kako stoje laptopi s npr. S3-suspend to RAM funkcijom? Naviknut sam na to da mi je stolni stalno ukljucen jer mi svako malo nesto s njega treba pa bi ovo bila ko neka zamjena kad nebi bio pristekan u struju. Kolko bi npr prosjecan prijenosnik izdrzao u takvom standby-u s punom baterijom.

5: Koliko se isplati dodatna garancija tj. kolike su otprilike cjene servisa u odnosu na obicne kompove kad vise nemas garancije.
Navikao sam da kad nesto crkne, srafciger u ruke i kopaj pa zato nemam pojma.

P.S. Oprostite na opsirnom pitanju...
vodokotlic je offline   Reply With Quote