View Single Post
Staro 02.08.2015., 09:32   #36
sodom
Premium
Moj komp

sodom's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Nakon malo citanja i istrazivanja po hrvatskom netu i ovoj temi, odlucio se na protuprovalna vrata od tvrtke Mitra.

Prvo je dosao covjek koji je izmjerio sve i slozio ponudu, sa sobom donio razlicitke uzorke i promo materijale...odabrao boju, odlucio se za vrata.

4-5 dana kasnije dosla dva decka iz firme, za 5 sati postavili komplet vrata sa stokovima (neke lajsne su zbog pozicije vrata morali rezati lagano ukoso, odradili su to besprijekorno), uredno, tip-top...

Nakon sto su postavili vrata vidio sam da mi treba i prag zbog specificne pozicije vrata na vrhu samih stepenica.
Prag je trebalo dodatno napraviti po mjeri, da odgovara obliku zadnje stepenice punom povrsinom i stokovima.
Uglavnom, decki rekli da ce to dodatno postaviti kroz 7 dana. Dosli tocno u dan, donjeli sa sobom masivni hrastov prag, na milimetar izrezan u boji okvira vrata, to postavili , silikonirali i nisu htjeli dodatno uzet kune za to. Nevjerojatno.

Jos su mi na jednim drugim vratima podesili bravu koja se nije mogla dva puta okrenut.

Dao deckima 100kn, cugu i ostavili me osmjeha od uha do uha.

Cijena vrata sa ugradnjom i svime je bila nesto preko 8k kuna.

Uglavnom svaka preporuka za Mitru tko se dvoumi gdje da kupi. Profesionalci a ne tamo neki fuseri.
sodom je offline   Reply With Quote