View Single Post
Staro 01.08.2015., 16:29   #2178
Sphere
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2015
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
primjera radi ja sam uzeo svoje 280x cf za majnanje tamo negdje jesen/zima 2013 i na ovom stroju izganjao nekih 14-15k firestrike ako se dobro sjećam.

sad ti meni reci koju to igru evo ove i sljedeće godine takav setup točno ne bi mogao pokrenuti? znači tu već pričamo o 3 godine gdje ti pičiš sve na high, vjerovatno i 4.

ova solo ima 25k firestrike.
Stvar je u tome sta kad si ti kupovao te grafe su gaming zahtjevi stagnirali i nisu "rasli", sada je druga prica jer smo na prijelazu kad su dosle nove konzole i opcenito skocili zahtjevi za sve igre, i nastavit ce tako barem jos godinu dana dok se to sve opet ne dovede u normalu, tako da nemozes znat koliko ces dugo bit miran sa kojom grafom, jer buducnost jos nije dovoljnoi pronicljiva zbog sve nove tehnologije tipa dx 12 i next gena, također tu su i nove arhitekture sta se tice hardvera itd..

Neznas ni kakva ce biti drajverska podrska za grafu staru 3 godine, a svijesni smo toga u kakvcom je stanju situacija sa proslogodisnjom serijom koja je samo godinu dana iza ove.

Najbolje je kako sam rekao uzimat grafu do 3k kn svake dvije godine i sve pokretat na max, a opet bit aktualan i u trendu.

Fler

Kome to danas novac nije bitan? u kojem ti svijetu zivis, takvi o kojima ti pricas koji na taj nacin trose na opremu za komp, ti stanu na prste jedne ruke u Hrvatskoj.
Sphere je offline   Reply With Quote