View Single Post
Staro 01.08.2015., 16:16   #1449
mario1
Premium
Moj komp

mario1's Avatar

Datum registracije: Mar 2008
Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
G302 ima čudan oblik kakav sigurno dosad nisi isprobao, a "sviđa" ti se više od Kana/Sensei oblika koji je definitivno najprirodniji među ambidextrous miševima?
Ne sviđa ti se to što Kana ima jedan klik sa lijeve strane, jer su ti dva thumb buttona jako bitna, a dobar ti je G100S koji nema nijedan thumb button?

Ja se ispisivam iz ove teme jer je besmislena postala.

/ispisan
Ja neznam tko je ovdje lud. Ja sam uspoređivao profil miša, znači gornja strana miša je zaobljena. najviša točka tog zaobljenja treba biti prije polovice dužine miša kada gledaš od dlana. Ovo nije fantaziranje. Imam ovdje tri miša. G400s koji je super precizan ali je najviša točka zaobljenja daleko napred preko polovice miša. I još k tome je zaobljen da je desna strana niža nego lijeva. Ruka mi klizi nazad i desno. Kako ju stalno moram držat zgrčenu ruka me boli u zglobu.

Druga dva miša koja imam su profila kakav sam dao u onoj slici. Tu me ruka ništa ne boli.

Dakle po tome, po obliku miševi idu ovako G302>G100s>Kana. A po kvaliteti senzora idu Kana>G302 i G100s.

Pošto je G302 dosta čudnog oblika kad gledaš odozgor onda ostane dilema između G100s i Kane.

Tako da vjerojatno uzimam Kanu. Hvala svima
mario1 je offline   Reply With Quote