Citiraj:
Autor Sphere
Dat soma eura za GPU koja ce vec iduce godine bit zasjenjena, nekim duplo jeftinijim modelom, svaka cast...
|
Elaboriraj.
Ova sigurno nece biti zasjenjena i to pogotovo ne sljedece godine a pogotovo ne duplo jeftinijim modelom...
Subjektivno da sad imam viska love da slazem masinu neku bez razmisljanja bi ju uzel.
Objektivno naravno da nebi ali isto tako nitko nebi markirane torbe kupovao za 3000kn i vise te ajfone po 6000kn pa eto kupuju....
Isti drek te ispadne ako ides na jeftinje grafe vjeruj mi, sad kupis neku 650ti pa za 8mj nevalja pa se uzme 560ti pa opet malo promjenis na 750ti i tako kroz 4-5 god zdrobis isto para kao sto bi da si uzeo ovu sa kojom si definitivno miran 4godine sto god bacis na nju.
Ja sam to prosao sjecam se 7900 gtx za koju sam pljunul 4000kn nije mi do dan danas zao, crkla je odmah

dobil 7950gx2 nju gazio godinu i pol i ona crkla

treci pokusaj dobio u zamjenu 8800GTX koju sam doslovno derao 4 godine nije bilo igre na tadasnjoj 1600x1200 rezi koju ona nije vrtila bez ikakvih problema, jedino sto je vrijeme odmicalo malo sam ubijal AA
Subjektivno naravno, nit imam vremena za slaganje preslagivanje clockanje trgovanje testiranje, ovakva karta bi bila idealna kad bi slagal MASTER RACE konfu

Ujedno sa tim uopce nebi niti ganjal ove 4k reze i ostale gluparije, kupil bi jedan normalni monitor FHD i teral sljedecih 5 godina.
Ionako sad sve rade paralelno za xbox i ps4 tako da ce opet malo stagnirat trziste isto kao i u doba 8800GTX kad se sve tjeralo na UT3 enginu jer konzole nisu mogle tjerat nis vise...
Tako da cisto sumnjam da bu izasla sljedece godine graficka koja ce ovu ostaviti u prasini za duplo manje para....
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12