View Single Post
Staro 01.08.2015., 06:13   #1519
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor DraŽ Pregled postova
Glavni folder Starcrafta II ja uvijek kopiram s SSD-a na HDD, i nakon formata C: particije i friške instalacije windowsa vratim ga nazad i sve šljaka ko novo. Također kopiram i save-ove koji se nalaze u documents.

Također koristim MSDNAA windowse već par godina otkako imam pristup tomu. Sjećam se dobro da sam jednom promjenio grafičku karticu i da se windowsi nisu više htjeli aktivirati i morao sam na kraju drugi ključ iskoristiti s MSDNAA. Pretpostavljam da će se ista stvar i ovdje dogoditi u slučaju zamjene hardware-a?
Hvala na odgovoru, ali sam bio nestrpljiv, pobrisao Starcraft i krenuo na svijezu instalaciju w10. Kad sam instalirao win, krenem instalirat BN i prvo sto me pitao ako imam neku njihovu igru na HDD-u, da im pokazem gdje se nalazi...

Svijeza instalacija zazuzima jedno 5-6gb manje, sada sam pretvorio SSD u GPT jer je prije bio MBR (za ovo sam saznao tek pred tjedan-dva), i puno brze se bootaju.
Onda sam skuzio da mi prikazuje HDD i SSD-ove pod safely remove devices, pa malo guglao, i iskljucio u BIOS-u da su mi ti diskovi hot swap ili kako vec pise (slucajno sam tako ''removao'' jedan SSD), pa ih je maklo

Jos sam podesio da mi ne instalira automatski apdejt nego da ih samo prikaze pa da ja odlucim :

RUN: gpedit.msc
Computer configuration > Administrative Templates > Windows Components > Windows Update > Configure Automatic Updates > Enable that setting > Choose Option 2 (Notify for download and notify for install)

A i onemogucio sam telemetriju:

http://winaero.com/blog/how-to-disab...in-windows-10/

Vjerovatno je ovo vec bilo tu, ali ako neko nije vidio, da zna

Jedna od najboljih stvari koju su popravili (a neznam zasto to nisu sredili u ranijim verzijama win) je da X1 gamepad vise ne vibrira kad ga se spoji ili kad se bootaju win, jako jako iritantna stvar kad pocne vibrirat i stvarat buku i setat po stolu/kucistu.

Jedna malo iritantna stvar je silovanje onom nekom game aplikacijom, svako tolko iskoci nesto u vezi nje.

Sve u svemu zasada sam jako zadovoljan, sve sto sam probao mi radi (radi mi Arkham Origins koji navodno ne radi...), a to su vecinom emulatori i igre (apropos igara, trebate instalirat net fw 3.5sp1 dx redist i sve vcc redist verzije i onda sve radi ), ne bavim se ozbiljnim poslom na kompu

EDIT: @Sn4ke: Sto se tice utorenta, neznam koji koristis, ja koristim stari 2.2.1 jer je to zadnji dobar, bez nekakvih adware/mallware i slicnih gluposti, i instalirao se bez problema, radio mi je i kada sam napravio apgrejd sa 8.1 na 10, a radi mi sada na svijezoj instalaciji 10ke.

Zadnje izmijenjeno od: Disco. 01.08.2015. u 06:31.
Disco je offline   Reply With Quote