Citiraj:
Autor De5tr0yer
A što si točno napravio u poslovnici kad su ti rekli da po naredbama HTC-a koriste pastu za zube, tj. tako sam shvatio iz slobodnog prijevoda? Jesi otišao doma kukati i plakati na PCe da si vozio 20km, tj. 10km do tamo i čak 10km nazad?
|
Krivo si shvatio nisu mi rekli da koriste pastu za zube to su oni svojevoljno i kao ti "profesionalno" napravili poliranje stakla gledajući na netu s čim bi to mogli skinut, a ja sam samo po mirisu osjetio da je pasta korištena, ovo kad sam im ja rekao da sam to mogao i ja napravit sa štapićem za uho onda su mi rekli mi vam tu ne možemo ništa mi samo radimo po naredbama HTC-a. Napisao sam u zadnjoj rečenici da sam kontaktirao HTC i da sad pregovaram s njima za novi uređaj jer su mi ovog uništili, ovo sam napisao radi onih koji će ubuduće razmišljat o popravku mobitela pa da vide i ako je moguće izbjegnu navedeni servis radi neprofesionalnosti.
Citiraj:
Autor syss
da si užicao besplatno preuzimanje i vraćanje natrag kurirskom službom, možda bi i do grčke potegnuo sa ušteđenim novcima 
|
Duže bi čekao da mi dođe, ako uopće i šalju na taj način jer ovako provjerim online i čim je gotov mogu doć po njega, a oni bi u tom slučaju vjerovatno čekali još dan dva da im se skupi pošiljka i onda sve poslali. A mobitel mi je potreban zbog mejlova i ostalih stvari za koje nemogu baš teglit laptop sa sobom stalno dok mi je ovo u džepu i u hodu mogu obavljat dosta stvari, ako me razumiješ.