Citam malo sta pisete i nije bas jasno, kako netreba upisat ponovno key ako radim cistu instalaciju?
Zasto bi ja to radio nanov, iako mi apgrejd radi savrseno?
Zato jer nisam imao pojma sto je to GPT particijia i koliko je ista korisna ako koristim SSD, a da bi mi to radilo kako treba, moram instalirat win nanovo...do pred mj dana sam bio 7ici i nisam imao pojma o GPT-u i koliko brze dize Win od MBR-a. Probao konvertirat preko EASUSE partition magica i naravno da se win nisu bootali, vratio image i MBR i opet sve radi.
Dakle ako sam dobro skuzio, moram skinut taj media creation tool i sa njime si napravit bootabilni USB sa svjezom instalacijom i on ce povuc moj kljuc iz sadasnje 10-ke....ili sam nesto krivo skontao?
BTW imam Dreamspark licencu za 8 (ako ovo sto znaci, to je inace koliko sam skuzio retail licenca koje moze biti aktivna na 2 kompa odjenom

), pa apgrejd na 8.1 i sada apgrejd na 10 (samo sam nanovo instalirao drivere za grafu i odabrao clean install) i sve radi savrseno, osim sto sam zasrao sa tom GPT particijom, a bas zelim da se winsi dizu brze kad vec imam tu mogucnost.
EDIT: Zaboravio sam napomenut da imam samo offline akaunt za Win, nisam htio radit online.
EDIT 2: Pitanjce nevezano uz prozore, imam originalni Starcraft 2 i naravno Battlenet, jel mogu pustit fajlove od igre na HDD-u pa da ih poslije BN samo prepozna/verificra/stogod ili da briesm to i skidam nanovo kad instaliram prozore?