Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 31.07.2015., 00:09   #33125
Gjur0
Registered User
Moj komp

Gjur0's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
I ja sam isto taj tip, ćiknšit biram samo ako nema kaj drugo mesno na stolu, ili tek tolko da probam
Ali treba tu i tamo malo promjene.
Dofurao sam iz igomata malo otkoštenih napacanih bataka i zabataka i bacio na grill tavu. Za ćiknšit, ovo je jako dobro

Iz sličnih razloga, ja već pa mjeseci izbjegavam kruh, pojedem ga tu i tamo.

Jednostavno, imam tendenciju pretjerati s kruhom i onda nakon toga svaki dan ko da imam kamen u želucu. Ono, jedemo roštilj, a ja bi pojeo komad vratine i dva somuna uz taj jedan komad

Malo discipline i stvar šljaka, sve ostalo žderem normalno, krušno tu i tamo, a osjećam se puno bolje. I ja sam prije par godina pao 10 kila u mjesec dana tom metodom.

Nego, dofurao jučer par kila mladog graha iz zagorja, će da bude dernek. Ne znam kaj bi prije, ćušpajz ili šalatu, najbolje oboje
Ma samo neg je meso.. Ostalo dogovorimo.. Sutra će vjerojatno biti nešto na naglo.. Ili mozda rostilj
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Prekjucer radio grah i ostalo za jos jedan dan. Punicami psuje vec 2 dana sve po spisku, prdi svakih 5 min, a bome i cura i ja
Najgore je po noci kad mi ode miris direktno u facu

Dtek ak neko papa
Jel ti to od punice po noći.. Hehe.. Ili od cure? Ili ne daj boze svoj?
Tvoja cura mora da je prava kad prdi.. Jel inače cure/zene ne mogu dovoljno dugo šutjeti da naprave pritisak da mogu prdit..
Gjur0 je offline   Reply With Quote