View Single Post
Staro 30.07.2015., 15:37   #1389
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Ja odustajem... ne prepoznaje mi zvucnu od maticne iako sam probao i sa Realtek Audio Driver V6.0.1.7040 for Windows Win8.1 32bit & Win8.1 64bit---(WHQL). sa Asusove stranice, P8Z77-V LE je u pitanju.

Takodjer Creative SB X-Fi Fatality XtremeGamer nula bodova, nakon fijaska sa tonom nisam ni htio stavljati vulgaris Audigy Platinum Ex sto imam za rezervu

Update drivera iz device managera nista ne nadje... zanimljivo da sam imao tona ako ih apgrejdam ali samo na front zvucnicima i samo sa X-Fi Fatality.

Takodjer PCI TV kartica mi se smrzava, sta jos bilo.. e da, stavim ga sleep i dize se iz iz njega koda imam HDD na 5200rpm star 10g i na izdisaju a ne SSD.

Budem probao jos na laptopu oprezno jednom ali na PC hvala i dovidjenja do daljenjega.

Jedva vratio image na PC, poprckao mi se boot u ovom ekperimentiranju i moro ga fixat iz cmd-a a brijem da je zato jer mi apgrejd napravio jos jednu particiju od 400MB system reserved kraj postojece od 200MB sto je bila i normalno kada sam vraco image a obje obrisao bice da nisam smio
silver_tip je offline   Reply With Quote