View Single Post
Staro 30.07.2015., 11:21   #17
friczg
Registered User

Datum registracije: Jan 2009
Radim video nadzor i zam točno o čemu se radi.
Prije godinu dana sam imao borbu s T-comom u vezi ovog problema.
Ti vidiš vanjsku adresu na modemu jednu a stvarno je druga kad ideš provjeriti otvorene portove.
Imaju nekekav server između kartice i interneta na koji nemožeš utjecat otvaranjem portova, tj. kartica ne ide direktno van nego preko nekog servera. Ja sam riješio preko VIP-a, uzeo sam modem koji sam otključao na sve mreže, forwardirao ga, ubacio profile(apn svih operatera) i s istim postavkama forwarda zamijenim SIM karticu i stvar radi. Momentalno isprobavam Bonbon i ne radi jer je ista stvar s konekcijom, na Tele2 radi.
Tj neznaš na koji će SIM raditi dok ga ne proikopćaš.
Tehničku podršku kod T-coma ne možeš dobiti jer oni neznaju što tražiš od njih, probao sam i po nekim poznanstvima, opet isto, T- com je prodaja i to je to.
Na zadnjem slučaju je klijent uzeo Mini web pretplatu prego 3G modema jer nema mogućnosti za žičanu vezu, prodavač mu je rekao da video nadzor radi preko toga i na kraju nije radio.
Neki SIM ovi istih operatera rade neki ne zavisno kako idu van na internet, nevjerojatno ali istinito.
Momentalno riješavam priključak za nadzor tog tipa kad nađem najbolju opciju javim.
Ako kome treba kakva pomoć u vezi toga nek me kontaktira.
friczg je offline   Reply With Quote