Citiraj:
Autor Romano.Cule
Na temelju HW ID-a? To znaci da su mi windowsi sada vezani za plocu,a ja imam retail verziju osmice. I sta sad kad promjenim plocu ? Ili se vratiti na osmicu ili novi win 10?!
|
Win10 je vezan uz ploču, Win8.1 key nije

Tako da u slučaju da mijenjaš matičnu onda moraš:
a) instalirati Win8 pa ga upgrejdati na Win10 na toj novoj ploči
b) nazvati MS support da ti aktiviraju Winse
c) uvijek postoji mogućnost da se KMS zajebe
Citiraj:
Autor demetrius
hvala,rješeno,kolko vidim na enterprisu se updatovi ne mogu ugasit nego samo stavit na defer,tj odgodit?
|
To je slučaj za Win10 Pro (defer, tj. odgađanje instalacije updejtova do 8 mjeseci) dok za Enteprise postoje nekoliko verzija pa
si pogledaj pod koju tvoje spada.
Citiraj:
Autor V.I.P
sve oke, instalirao sam i prosao mi je kljuc nakon 15tog klika na Activate.
nego problem broj 2 i to mi je ajmo reci mega problem
instalirali su mi se winsi na CRO jeziku i nemogu prebaciti na eng, moze pomoc pls
|
To si radil preko media creation tools? Ja čim sam skužio da je na hrvatskom sam odgodio instalaciju.
Mislim da možeš instalirati jezični paket ali nisam se igrao s tim previše.
Citiraj:
Autor Sn4k3
Znaci ovaj .iso sto sa skinija ne vridi? Moram ici preko gwx-a? Jer windows update
mi izbacuje jos od jucer ujutro da mogu skinuti win10... Samo jedna stvar mi je cudna,
.iso koji sam dl ima oko 3Gb (win10 pro x64), a ovaj upgrade kroz win update ima 2.66Gb...
|
Navodno upgrade ipak može ići preko media creation tools ali po iskustvu nije baš pouzdano. Ah, nemre MS biti MS bez takvih problema na početku
A veličina downloada - ti si skinuo ISO dok preko WU ide ESD koji je manji (bolja kompresija, nedostaje WinPE itd.)