Ja najviše tražim novu banku radi net i mobilnog bankarstva. Sada sam u Splitskoj i katastrofa su, obećavaju novo bankarstvo već dvije godine, mobilno ne postoji, transakcije se vide tek nakon 3 DANA itd...
Bitne stvari su mi VISA ELEKTRON obavezno, bilo bi dobro da imaju neki način VISA Elektron prepaid kartice, mobilno bankarstvo, i da se vide isti dan transakcije, uplate, isplate itd...
Pregledao sam sve banke i svoji se otprilike na sljedeće:
OTP - najjeftinija, 20kn paket uključuje apsolutno sve, 50% popust na mbanking transakcije, ima Visa WEB prepaid
PBZ - ok banka, ništa posebno dobro niti loše, ima sve pojedinačno, nema pakete
ERSTE - ok banka, ništa posebno dobro niti loše, ima sve pojedinačno, nema pakete
HPB - ok banka, imaju VISA prepaid za 0kn, ima sve pojedinačno, skupi paketi nemaju smisla
RBA - ok banka, ništa posebno dobro niti loše, ima paket 22kn uključuje takući, internet, mobilno i 50% na transakcije
S čisto financijskog gledišta najisplativije su OTP i RBA zbog paketa.
RBA, ERSTE i HPB imaju Infinium aplikaciju i ljepše su/preglednije od OTP i PBZ koje imaju Asseco aplikaciju.
Koristi li tko RBA ili OTP internet i mobilno bankarstvo? Ima kakvih komentara? Vide li se transakcije brzo nakon ostvarenja ili se čeka danima.