View Single Post
Staro 29.07.2015., 08:43   #518
krimtim33
Registered User

Datum registracije: Jul 2015
@madboy a čuj... kao što sam i napisao, ne treba mi nešto da otpada fasada nego da se normalno čuje i da svira bez šumova. a i budžet mi je ograničen tako da mislim da je ovo jako dobar izbor za početak.

@nikky za stražnje zvučnike nije ništa provučeno jer na mjestu gdje trebaju biti zvučnici odmah iznad stražnjeg sjedala nema nikakvog ožičenja. sve sam raskopao, ali nema apsolutno ništa. tako da ću morati provlačiti kabele danas - sutra ako budem htio stavljati i stražnje zvučnike. pretpostavljam da je to zahebancija.

nisam te skužio ovo vezano za boju žica. za prednji lijevi zvučnik si napisao da su boje žica roza i bež. ovo što sam ja slikao jest prednji lijevi zvučnik, ali tu su žice zelene i bež boje. koje su boje na desnoj strani ne znam jer nisam skidao poklopac pa pretpostavljam da su iste boje kao i lijevi. provjerim popodne.

i još jedno pitanje... na ovoj plastici su zakačena dva konektora i konektor za antenu. ok, skužio sam da je bijeli konektor za prednje zvučnike, ovo okruglo je konektor za antenu. a za što je onda ovo ispod gdje su na crni konektor spojeni deblji crni kabel, rozi, žuti i sivi kabel?
krimtim33 je offline   Reply With Quote