Trebam pomoc i savjet ekipa....
24.06 u 07 h ujutro puko grom blizu kuce i sjebo tel.liniju,srecom sve mi je bilo iskljuceno tel i struja tako da nije nista crklo.izbacio pokoji osigurac i fidovka.U susjeda izgorio modemi sat. receiver
Na optimi sam od 2006 sa mnogo tehnickih problema ali su svi uglavnom vezani za t-com infrastrukturu.Strasno losa linija a imam 4 km do centrale u Kninu..
Naravno zvao sam optimu prijavio kvar i sutradan dolazi tehnicar i nosi novi modem ali veli linija u prekidu..
Onda dolaze ekipa odzavanja linija i vele crkla linija cca 200 m koju je potrebno izmjeniti..
Proslo 10 dana ali nista se ne desava,zovem optimu vele termin za popravak 03.09...ne mogu vjerovati!!
Popizdio sam i otkazem optimu te zovem T-com reko kod njih cu preci pa ce valjda brze popraviti liniju.i dobijem dns na mail pdf da potpisem i posaljem za Osijek ali mi smeta sto u ugovoru stoji da je na neodredeno a ne na dvije godine kako su rekli preko telefona...
Jel se ko susreto s tim ili je to opet neka njihova prljava igra??
_
Jos uvijek nista nije popravljeno,prijavljeno HACOM-u ali nemam veze kod njih da ista urade....
Neka ideja koga da zovem ili crkni magarce dok trava naraste