View Single Post
Staro 28.07.2015., 22:31   #791
smirnoff
Premium
Moj komp

smirnoff's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
Autor Igorr Pregled postova
Opet ti i tvoji upitnici i uskličnici...

Komponente sam stavio tamo gdje sam ih stavio jer mi se tako najviše sviđalo i jer mi tamo najmanje smetaju. Ne postoji "lijevo od TVa" jer je to zapravo ispred TV-a i otkine se par centimetara slike.
Sa prašinom nemam nikakvih problema, nešto se malo zna nakupiti kroz duži period ali ništa strašno.

Ovo za telefon neću niti komentirati.
Da znaš čitati bi pročitao da nemam "vufer" nego sam na 5.0 sistemu.

Nego, kad već toliko pričaš o funkcionalnosti/ljepoti/demode stvarima, hajde molim te poslikaj malo svoj stan/kućno kino/komp da vidimo kako to sve skupa izgleda kad takav majstor sve sastavi. Po tvojim izjavama me očito čeka ekstaza kakvu nisam nikad doživio. Čekamo!

Ja sam ipak kao običan smrtnik morao imati neke kompromise u stanu, što ćeš :/
pa eto , ti si stavio te slike u nadi da će sad ekipa slinit i falit te i ode pjevat o tebi...ja neću i rekao sam zašto.

tebi je ok, no nije drugima i prihvati to...i ak si išo stavit slike u temi o "home theatre" onda ipak bi bio red da to skompletiraš sa svim što se podrazumjeva, a vufer je pol zvuka sa filma, sviđalo se tebi to il ne ali daj odi kod nekog ko ima to kak treba pa onda taj isti film čuj kod sebe doma. nije vufer neka exkluziva nit je enormno skup. ali svakako treba bit u kombinaciji za iole prihvatljivo kućno kino, makar i u stanu (ne mora se "trest" pol stubišta.)

PS - a možda i stavim koju sneak sliku kak sam ja to sebi organiziro.
smirnoff je offline   Reply With Quote