Paralelno ih imam kada jednog ne stignem prodati kad drugog nabavim, nisam nikakav bogatun niti imam više od vas, mislim da si svako može priuštiti flagship štednjom novca (tko radi, taj i ima), mob nabavim tako da prodam taj koji imam i dodam malo novca ili nekad mi čak ostane nešto. S obzirom da se i sam bavim prodajom mobitela, najmanji mi je problem zamijeniti telefon. To mi je i hobi i to su moji gušti jer volim isprobati sve što tržište nudi, no da je naravno u mojoj moći. Nisam M9 probao, ali volio bi probati no nisam ga bio u mogućnosti nabaviti.
Ubuduće će biti SS, i to već včrs u temi za iPhone mobitele jer sam trenutno na iP6 (nažalost), spreman sam pomoći svakome, ako treba neko nešto nek se slobodno javi.
Što se tiče rasprave sa kolegom, neznam što VI osobno smatrate brzim mobitelom, svako ima drugačiju viziju o tome. Za mene je brz mobitel kojem multitasking radi brzo, koji nema kašnjenja u reakciji i kojekakvih dileja, da nakon mj dana korištenja radi kao i istog dana. Tu su me i S5 i S6 razočarali nažalost, dok M8 nije. Toliko od mene, LP