Ljudi moj koji su ovo problemi... Sony me uredno otpili čim im pošaljem mail s novim upitom,prave se blesavi i stalno se vade na te ulazno/izlazne testove.
Za one slike koje sam im poslao..mrtvo ladno mi napišu da je to normalno jer nisam htio da mi se mobitel popravi...te da oni ne žele plaćati dodatne troškove za sastavljanje mobitela citiram ih :
˝Korisniku je odbijeno jamstvo. Ne želi platiti popravak. Uređaj je "mrtav". Servis sklapa uređaj najbolje što je moguće, ali jednom kad je odbijeno jamstvo nema ga obvezu sklapati da bude vodootporan kao kad je došao na servis - jer je i to sklapanje vrsta popravka, bez obzira koliko je mali, ali košta neke novce (potrebno je staviti nove brtve i sl.)˝
sad sam opet obavjestio i Agram i njih..,.jer indikator vlage koji se nalazi u mobitelu nije uopće promjenio boju...znaći ni milimetra...jos uvjek bijel kao što bi i trebao bit!
poslao sam i mail sony europe preko njihove službe za korisnike i udruzi za zaštitu potrošaća...sad ćemo vidit dalje di to ide! :/