View Single Post
Staro 27.07.2015., 09:56   #16
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor skitnica Pregled postova
Kako si zadovoljan s tim printerom. Meni za ured treba jedan "rezervni" printer na kojem bi uglavnom bio ispis rendera (A4) no ponekad bi isli i nacrti (A3) ako je glavni printer zauzet. Cesto se dogodi da trojica cekamo dok jedan printa a to nije dobro za posao.
Ja sam u biti gledao model 7110 jer mi je ljepsi a u uredu imamo kopirku s kolor skenerom, ploter, fax a ovaj 7110 mi je nekako ljepsi. Print ce ici na 300ppi tako da mi razlika u maksimalnoj rezoluciji ne igra.
Koliko otprilike jedan set boja moze isprintati a4 fotografija?

Ima li netko drugi preporuku printera za ured, a3 color, max 50-60 a4 300ppi rendera tjedno. wifi bi bio zgodan ali nije neophodan. svi ostali feature-i nebitni. nekakav optimum kvalitete, cijene uredjaja i boja.
Prvi je krepao nakon 4 mjeseca, nemam pojma kaj mu je bilo. Drugi sad već godinu i pol veselo radi, punim ga originalnim tintama i problema nema nikakvih. Da sad krepa, vjerojatno bih kupio istog.

Puno me pitaš Uopće ne pratim koliko troši. Znam samo da kad se isprazni, kupim opet XL set tinti i miran sam sljedećih nekoliko mjeseci. Čisto uredska primjena je, najviše kopira i skenira, a za fotke imam Canona. Tu HP, ili bar ovaj model, nema što tražiti. ADF radi super i fino šalje gotovi PDF na komp u mreži, što mi je i najbitnije bilo od svega toga.

Fali mi jedino USB priključak. Moji nešto doma kopaju po mreži, pa printer izgubi vezu s routerom, i taman ja naletim da trebam nešto skenirati na komp. Onda izgubim još vremena dok nađem nekakvu SD karticu pa skeniram na nju.

Kad smo ga kupovali, mislim da nije bilo ništa drugo s tim uvjetima, a da ne košta najmanje duplo više.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote