Oprostit ćeš mi šta nisam do kraja čitao...ali 800kn za izradu? I to firma koja ima x drugih mjesečnih troškova. Pa za tu lovu im je bolje okačit na vrata "vraćam se za 5 minuta" i sjedit na kavi.
400kn iz garaže je krajnje upitno.
Ako radiš za takvu lovu, onda bolje da ni ne radiš jer se ne cijeniš(pod uvjetom da to šta radiš valja). I to velim iz prve ruke nakon što sam se par puta opekao s tako niskim cijenama. Najniže što sam radio je bilo 100 eura, i to me na kraju priče koštalo više vremena i truda. Bolje da sam proveo to vrijeme na odesku ili gdjeveć i radio neku pizdariju za Abdulovu satnicu.
Kao što je netko rekao, cijena ovisi o više faktora. Reći da web košta tolko i tolko u lipu je bedasto. I još jedna stvar, ljudi su prevarantska gamad pa valja cijeli projekt naplaćivati po fazama. Tako si uvijek plaćen pa čak i ako odustanu na pola puta, a to se događa prilično često. Zajebi ključ u ruke princip, od 10 webova odrađenih tako pola ih više ne postoji jer a)nisu platili. b)propali su. c)zaboravili su na godišnje troškove.
Jednom sam čak imao slučaj di sam dostavio 3 drafta jer eto bili su super zainteresirani, sastanak odrađen korektno, još sam pristajao na izmjene tih draftova po njihovim muzičkim željama na licu mjesta. Rezultat? Nestali s lica zemlje, godinu dana kasnije imaju novi web vrlo sličan tom mom dostavljenom primjeru. No, sam sam si kriv.