View Single Post
Staro 26.07.2015., 11:49   #400
blozer
Doktor znanosti!
Moj komp

blozer's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor LeskiRM Pregled postova
Googlaj "sony investigating slow download on playstation" to nema veze do providera nikako. Na poslu sam pa ne mogu sad trazit linkove ali sve kaj kazem mogu potkrijepit cinjenicama.
Nisi iskusio DDoS napade u 12. Mjesecu kada je psn bio nedostupan preko blagdana? Dok je MS problem rijesio za nekoliko sati Sonyu je trenalo par dana. Mislim ne treba dizat u nebo nesto sto je daleko od savrsenog.. Niko sretniji od mene da psn dovedu do savrsenstva

Po čemu ja molim te dižem u nebo? Nisam osjetio jel sam korisnik plejke 3 mjeseca i nisam imao problema s tim napadom ali čitao sam o tome. Kažem samo da je više manje sve kako treba i neće se puno poboljšati ipak je ps4 vani skoro 2 godine ?

Citiraj:
Ma neda mi se vise buljit u monitor i sjedit za kompom.. Ionak m je to za surfanje, a grafa mi se neda kupovat pa nadogradjivat s vremenom...

Ocu se zavaljat na krevet i udri...

Pa kak si popljuval hd ready telku, ispada da je grijeh igrat na plejki u toj rezi
Ma nije da nisam imao novaca za telku novu i dalje bi si ja kupio plejku i peglao na "staroj" telci tako da...
blozer je offline   Reply With Quote