Evo, prije par dana je ušla u kantu, veselio sam se ko mali i sve je bilo super prvi dan.
Maknuo stare drajvere i atijevku konačno, stavim leadtekovu zverku nutra, intaliram sve i super. Igram AA i nisam prezadovoljan sa FR-om (25-35 u samoj igri), ali, eto, možda bude bolje nakon reinstala windoza koji sam imao u vidu kroz kojih par tjedana.
No dva dana nakon toga počeli su se pojavljivati problemi - odjednom je bilo sve više i više objekata nije_mi_tu_mjesto. Prvo su to bile male točkice u AA-u, potom je trava počela čudno izgledat i neki objekti su se počeli razvlačiti, pa sam se nakon toga odlučio napraviti kompletan reinstall windowsa.
Problem nije riješen. Pomislio sam da se možda kolje sa TV tunerom, koji je takkođer od Leadteka, alinula bodova za to. Maknuo sam dravere od tunera i probao nekoliko različitih drivera za geforsice. Nula bodova.
Probao sam i par drugih igara isprobat i isti efekt.
Jedino što mi još pada na pamet je da možda ne dobiva dovoljno struje. Imam 400w napajanje, koje se brine za Athlona 1900+, matičnu Lanparty Ultra B, grafičku, tuner, dva harda (40 i 200 MB) i jedan CD-rom. To dovoljno da nahrani svu tu gladnu dječicu?
Ne znam šta bi drugo probao pa se okrečem vama mudrim overklokerskim facama
E, da, nisam otključavao pajpove pa to nije razlog..