Citiraj:
Autor dada-as
Ovaj tvoj post je suvisan. I kako kazem, zbog ljudi koji slicno razmisljaju, odnosno prihvacaju stvari kakve jesu, pasivni su, ove ogromne korporacije i mogu raditi sto zele.
Oprosti, ali ja dok vidim da multi milijunska kompanija nesto muti i nesto mi nemalogike, pa makar se radilo i o 0.1mb razlike ja cu reagirati.
|
Nema logike iz tvoje perspektive. Iz njihove, situacija je savršeno logična.
Radi se o standardiziranoj usluzi koju je nemoguće cjenovno "rascjepkati" jer bi znatno zakompliciralo cijeli proces.
Citiraj:
Autor dada-as
Jer oprosti mi, ali kada ja ne platim racun na sekundu oni odmah zovu doma. Oprosti mi, ali kada ja koristim novce od banki ona lupeta kamate od 10%, a kad se oni koriste mojim novcem kamata je 0.3% ili koliko vec.
|
Kad dobiješ kamatu 0,3%, znači da oni ne mogu koristiti tvoj novac (jer je to kamata po viđenju), oroči pa ćeš dobiti više.
Ista stvar, ako trebaš njihov novac, nađi kredite s boljom kamatom ili nemoj uzimati, oni nisu dobrotvorna ustanova, na tome zarađuju.
Citiraj:
Autor dada-as
Znam da se borim sa vjetrenjacama, ali nema veze, barem sam napisao sto mislim. Mozda nekog pasivca i potaknuo na razmisljanje...
|
Ne boriš se s vjetrenjačama nego ne znaš puno o tome.