View Single Post
Staro 24.07.2015., 18:10   #391
LeskiRM
Premium
Moj komp

LeskiRM's Avatar

Datum registracije: Feb 2015
Citiraj:
Autor blozer Pregled postova
@ Leskirm

Od navedenog sam primjetio spori download, imao sam i problema sa konekcijom dok nisam manualno napravio konekciju i stavio googleov DSN .
Iako jednom sam nazvao VIp da mi internet užasno sporo skida i lik testira konekciju i kaže da je ok, onda je provjerio packet loss i kaže da je užasan. Nešto je napravio i sljedečih cca sat vrmena skidalo mi je po 500 kbs ( the last of us) a brzina na ugovoru mi je 4Mbps , no nakon toga sve po starom i nikad nisu došli na teren iako je lik rekao da će doći. Možda ti je do toga, jer frend koji ima onaj net od t-coma 40 ili 50 mbps je skinuo igru praktički prek noći. A ja 3-4 dana.

@ Zackoj Da li bi na svoju konfu stavio monitor koji podržava rezu max 1366 * 768 ? Iako nije ista usporedba ali ako čovijek im novaca da kupi i tv kroz mjesec dva neka uzme, razlika će se vidjeti, daleko od toga da se nemože igrati na hd ready ali nije to to.
Googlaj "sony investigating slow download on playstation" to nema veze do providera nikako. Na poslu sam pa ne mogu sad trazit linkove ali sve kaj kazem mogu potkrijepit cinjenicama.
Nisi iskusio DDoS napade u 12. Mjesecu kada je psn bio nedostupan preko blagdana? Dok je MS problem rijesio za nekoliko sati Sonyu je trenalo par dana. Mislim ne treba dizat u nebo nesto sto je daleko od savrsenog.. Niko sretniji od mene da psn dovedu do savrsenstva
LeskiRM je offline   Reply With Quote