Citiraj:
Autor snorky_vk
Eo dosao kuci i prespojio kablove iz simensa u speed jer telefon nije radio i sad cekam jel? Telefon radi normalno na speedportu samo nema izlaza na net....
edit: proradilo, samo sto je brzina 30/10 na opciji turbo 50... a vele može 50 bez frke na vašoj liniji. ajmo zvati službu
edit 2: sad odjednom parica ne podnosi više od 30mbit down. u čeg su onda gledali ovi u tcentru i jučer szk i tehnička služba da to nisu vidjeli???
|
Za 50mbps postavlja se profil 68123kbps/16383kbps pa je zato moguće da su potrebne neke naknadne ručne intervencije ukoliko attainable nije >= od ovih brojeva.
Citiraj:
Autor dada-as
Jel oni to sad rtestiraju sustav jer vidim nijedna brzina nije stabilna. EDvo meni sad palo na 17mbita po speedtestu.
A downstream po detaljima u ruteru je pao sa 45 na 27. Ako tako nastave ovo ce biti sporije od ADSL-a.
Pa me zanima jesu li oni u test fazi?
|
Meni je sinoć attainable pao za 1 megabit, sa 120 na 119. No danas je sve po starom.
Hoće li biti daljnjih povećanja VDSL brzina ili je ovo vrhunac? Zanima me mišljenje ostalih. Ja smatram da će ovako ostati još dugo, dugo vremena (kao što je bilo s 10mbps na ADSL-u). Bilo bi lijepo kad bi uskladili brzine optike s DSL-om (mislim na paket 100/20).