View Single Post
Staro 24.07.2015., 15:48   #663
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor nub Pregled postova
Čuj to, povijesna momčad, tj življenje na staru slavu. A to što su neki danas zadnji na gridu i dalje primaju tu premiju nema veze Pa to je ko da brazil ispadne na svjeckom u skupini s 3 poraza, ali svejedno dobije bonus jer je povjesna momčad..

Ne znam, nije mi to drago. Uvjek je tako - dobrim momčadima ide više para i mogu postati samo još bolje (iako i to nije uvjek tako), lošim momčadima ide kikiriki, a srednji sloj propada
http://bleacherreport.com/articles/2...s-in-the-sport

Malo socijalne politike ne bi bilo loše za izjednačit konkurenciju. Velike (uspješne) momčadi i onako barataju s više para i više povuku od sponzora.
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Red Cmizdr povijesna momč...šta???
Jeste vas dvojica pročitali cijeli članak s razumijevanjem? Sumnjam...

Piše jasno i čitko da će Renault dobiti status povijesne momčadi u F1 ako se vrati kao tvornička momčad, tj. Renault F1 team (sjećate ih se valjda?)

Red Bull se smatra elitnom ekipom, kao i ove ostale momčadi, jer su jedine aktualne, koje su osvajale naslove. Ako se Renault kao tvornička momčad vrati, onda su i oni aktualna momčad s osvojenim naslovom i ulaze u tu elitnu/povijesnu ekipu koja se sufinancira/nagrađuje.

Ni ja ne volim Red Bull, ali ne kužim ovo skakanje čim se Red Bull spomene bez čitanja članka.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline