Citiraj:
Autor smirnoff
još jedbna stvar koja mene smeta je kad ljudi stave komad HW na najdonju policu (skoro pa na pod)!! a tamo ima najviše prašine koja leti i kad se normalno hoda po sobi..pa zamislite onda koliko se nakupi u uređaj kroz rušice na gornjoj strani!!
|
Smeta te?

Meni određeni izbori znaju biti čudni.
Npr. nedostatak zavjesa te centar u rupi kod Igora.
Ali da mi "smeta" ili da sad imam konvulzije kad vidim nešto tako? LOL
Šta se tiče same prašine...u pravu si.
Kod mene su 2 racka na 4-5 cm debelom čupavom tepihu.
Praktički su upali u njega / tepih poravnat s najdonjom policom. Na uređajima koji su na najdonjim policama prašine ima ko u priči

Iako svako mjesec dana uređaje usisam i ispušem kompresorom , to je izgubljena bitka ...
Ali ne smeta meni ni dragoj i čisto me zaboli hoče li nekome biti 'teško' kad to pogleda finu elektroniku pokrivenu s malo prašine.
Jer kako god okreneš , to malo prašine definitivno neče utjecat na funkcionalnost bilo čega.
Citiraj:
Autor smirnoff
zašto Maranc nebi bio na gornjoj polici malo lijevo od TVa??? umjesto tog demode telefona...ti telefoni su bili "in" prije 30 godina...
|
Ja koristim telefon star cca 35 godina. Zbog kabela ponekad zakrči a slušalica mu je zaljepljena crnom izolirkom jer mi je jednom ispao.
Ali znaš što?
Nebih ga mijenjao nizašto a kamoli za komad neke moderne gluposti koja je danas IN.
Iskra ETA 80
btw, negdje u ormaru imam i kockasti . Mislim da je ATA 30 ...imam i UNISov tipkači u kuferu a u podrumu čuvam gondolu koja je nekoč krasila TV.
A ima toga još ....
@Gabre ,
Iako si mogao izvuči bilo koji primjer s neta,
izvukao si neki s ukomponiranim svjetlima za vrijeme projekcije a o tome si dovoljno rekao.
I sad , što si očekivao od mene?
Inače, u kontekstu osvjetljenih prostorija i popularnih entertejment projektora , 'solidna slika' je rastezljiv pojam ovisan o perspektivi.
Srečom , određene stvari se mogu izračunati i izmjeriti.
Ako je nekome to zanimljiva tematika, nek pročeprka
PISCR standard / Infocomm...
Zadnje , jedno malo pitanjce za sve one s kučnim kinima, koji su gledali
Grand budapest Hotel (2014)
Kakvu sliku ste gledali?

Mislim konkretno na činjenicu da se 'tražilo' 14ftL ...
@Sodom
Nekad čovjeku treba promjena perspektive ...