View Single Post
Staro 24.07.2015., 09:52   #787
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor smirnoff Pregled postova

još jedbna stvar koja mene smeta je kad ljudi stave komad HW na najdonju policu (skoro pa na pod)!! a tamo ima najviše prašine koja leti i kad se normalno hoda po sobi..pa zamislite onda koliko se nakupi u uređaj kroz rušice na gornjoj strani!!
Smeta te?
Meni određeni izbori znaju biti čudni.
Npr. nedostatak zavjesa te centar u rupi kod Igora.
Ali da mi "smeta" ili da sad imam konvulzije kad vidim nešto tako? LOL

Šta se tiče same prašine...u pravu si.
Kod mene su 2 racka na 4-5 cm debelom čupavom tepihu.
Praktički su upali u njega / tepih poravnat s najdonjom policom. Na uređajima koji su na najdonjim policama prašine ima ko u priči
Iako svako mjesec dana uređaje usisam i ispušem kompresorom , to je izgubljena bitka ...
Ali ne smeta meni ni dragoj i čisto me zaboli hoče li nekome biti 'teško' kad to pogleda finu elektroniku pokrivenu s malo prašine.
Jer kako god okreneš , to malo prašine definitivno neče utjecat na funkcionalnost bilo čega.

Citiraj:
Autor smirnoff Pregled postova
zašto Maranc nebi bio na gornjoj polici malo lijevo od TVa??? umjesto tog demode telefona...ti telefoni su bili "in" prije 30 godina...
Ja koristim telefon star cca 35 godina. Zbog kabela ponekad zakrči a slušalica mu je zaljepljena crnom izolirkom jer mi je jednom ispao.
Ali znaš što?
Nebih ga mijenjao nizašto a kamoli za komad neke moderne gluposti koja je danas IN.

Iskra ETA 80

btw, negdje u ormaru imam i kockasti . Mislim da je ATA 30 ...imam i UNISov tipkači u kuferu a u podrumu čuvam gondolu koja je nekoč krasila TV.
A ima toga još ....

@Gabre ,
Iako si mogao izvuči bilo koji primjer s neta,
izvukao si neki s ukomponiranim svjetlima za vrijeme projekcije a o tome si dovoljno rekao.

I sad , što si očekivao od mene?

Inače, u kontekstu osvjetljenih prostorija i popularnih entertejment projektora , 'solidna slika' je rastezljiv pojam ovisan o perspektivi.
Srečom , određene stvari se mogu izračunati i izmjeriti.

Ako je nekome to zanimljiva tematika, nek pročeprka PISCR standard / Infocomm...

Zadnje , jedno malo pitanjce za sve one s kučnim kinima, koji su gledali Grand budapest Hotel (2014)

Kakvu sliku ste gledali?

Mislim konkretno na činjenicu da se 'tražilo' 14ftL ...

@Sodom
Nekad čovjeku treba promjena perspektive ...

Zadnje izmijenjeno od: Imagine. 24.07.2015. u 11:40.
Imagine je offline   Reply With Quote