Citiraj:
Autor Drug Brko
Još nisi uspio flešat G2 ???
|
Nažalost ne
Citiraj:
Autor alengrosevic
Očito ima neispravan primjerak, ne da se flashati, počne se vuči ko krepana mačka itd..
Ja bih probao ovako:
1: Hard reset
2: Odmah nakon toga pokušati flash na 30b (bez gašenja ijedne aplikacije)
3. Ukoliko tako ne uspije, zapakirati ga i slati na servis, neka oni vide što je.
3a: Probaj na drugom kompu sa drugim usb kablom koji provjereno radi na drugom telefonu.
|
1. i 2. Mogu jos probati napraviti hard reset i onda probat flashat, ali nekak mi se ne djeluje obećavajuće
3. Ako to ne uspije, mogu ga odnijet u servis i sta reci, da se mob neda flashat i da nakon sto stavim sve aplikacije, kroz tjedan dana se počne vuc ko krepana mačka. Iskreno, mislim da bi se na to nasmijali i testirali mobitel, "ažurirali ga" i vratili mi ga nazad. S tim da bi bio bez mobitela 1-2 tjedna, sto bas i nije opcija
3.a Nažalost nemam komp i kabal koji provjereno radi, jer nisam uspio natjerat da proradi flashanje
Mislim da me nesto jebu driveri od LG-a, jer kad je mob u download modu, u device manageru je uz mobitel onaj zuti uskličnik.
Ovo je greska koju mi javi:
Sad sam mob spojio u download modu na komp i istalirao sluzbene LG driver i nakon instalacije mi izbaci ovo:
Negdje sam pročitao da je to kao do window updatea, pa sam updejtao windowse (900mb update) i opet ista stvar.
Pa bi zamolio nekog tko ima G2 i win7 64, kako treba izgledat u device manageru telefon kao device kad je u download modau i spreman za flashanje?