Tema: adsl
View Single Post
Staro 25.09.2005., 22:53   #16
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Originally posted by hYcOde
Neznam od kuda ti informacija no jos nigdje nisam cuo da je FLAT za 1kn uvjetovan ne WLAN terminalnoj opremi...

Pretpostavljam da si pomijesao to da za 1kn dobijes FLAT + LAN ili USB. Za 1kn ne odbijes i WLAN jer ga moras nadoplatiti 100 ili vise kn.
Ajd posto smo se svi krivo skontali a neki uopce i necitaju, da rezimitam jos jednom.

Poanta je da u ova sad akcija nije kao ona prije za 1 kn vec kao za 2 kn. ZA 1kn dobijes modem (usb ili ethernet) + za drugu kunu dobijes kao flat. Dekle propaganda itd..

Sto se tice wlana njega platis 99 ili 199 kn + 1 kn flat - znaci isto promocija,

Ono sto sam rekao za wlan i da kao nemas flat je zabuna jer sam ja mislio ako iskoristis uzet wlan kao po povoljnim uvjetima da nemas flat al to je KRIVO, dobije se flat.

Flat nedobiju samo oni koji recimo sada s usb ili ethernet modema koje imaju recimo vec 5 mjeseci predu na wlan (ta opcija postoji, produzi se ugovor na 24 mjeseca i dobije s wlan za 99 ili 199).

Al bit svega je da svi koji tek uzmu dsl imaju 2 mjeseca flata i to je najvaznije .