View Single Post
Staro 23.07.2015., 15:01   #784
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor smirnoff Pregled postova
+

apsoštrumfno točno...idiocki mi je kad dođem k nekome i onda me vrat boli jer su oni staviti TV na 120+ cm
i to na neku prastaru vitrinu koju im je štata bacit

kao što zvučnici moraju bit u visini ušiju kad se sjedi tako i TV u visini očiju kad se sjedi na predviđeno mjesto...

još jedbna stvar koja mene smeta je kad ljudi stave komad HW na najdonju policu (skoro pa na pod)!! a tamo ima najviše prašine koja leti i kad se normalno hoda po sobi..pa zamislite onda koliko se nakupi u uređaj kroz rušice na gornjoj strani!!
zašto Maranc nebi bio na gornjoj polici malo lijevo od TVa??? umjesto tog demode telefona...ti telefoni su bili "in" prije 30 godina...

ali đe je vufer???
Opet ti i tvoji upitnici i uskličnici...

Komponente sam stavio tamo gdje sam ih stavio jer mi se tako najviše sviđalo i jer mi tamo najmanje smetaju. Ne postoji "lijevo od TVa" jer je to zapravo ispred TV-a i otkine se par centimetara slike.
Sa prašinom nemam nikakvih problema, nešto se malo zna nakupiti kroz duži period ali ništa strašno.

Ovo za telefon neću niti komentirati.
Da znaš čitati bi pročitao da nemam "vufer" nego sam na 5.0 sistemu.

Nego, kad već toliko pričaš o funkcionalnosti/ljepoti/demode stvarima, hajde molim te poslikaj malo svoj stan/kućno kino/komp da vidimo kako to sve skupa izgleda kad takav majstor sve sastavi. Po tvojim izjavama me očito čeka ekstaza kakvu nisam nikad doživio. Čekamo!

Ja sam ipak kao običan smrtnik morao imati neke kompromise u stanu, što ćeš :/
Igorr je offline   Reply With Quote