View Single Post
Staro 23.07.2015., 12:17   #5477
dada-as
Bot Maker
Moj komp

dada-as's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Da ja mogu isto potvrditi da na koga naletis takvu informaciju dobijes. Iskreno dok sam zvao ovog lika u Iskon, on je vrlo vjerojatno provjerio dali mogu dobiti vecu brzinu tako da je otisao na iskon.hr i ukucao moj broj i adresu. Mislim svasta. Pa to sam i ja sam provjerio i vidio da neide. A kako je poceo T-Com uvoditi taj internet predpostavio sam da u nasoj Lijepoj ima konkurencije, pa ce pocet i drugi operateri.

Jer neznam tko ce ostat na onom adslu gdje veca brzina kosta 24 kune, a ovdje 3 puta veca 10 kuna.

Te isto tak potvrdjujem da sam dobio od agenta razlicite informacije, prvi dan su mi rekli da nemogu dobiti nikakav poklon i nemogu produziti ugovor i da mi MAX-TV je van ugovora (iako mi se nalazi u paketnoj tarifi) i svasta neke nebuloze.

Da bi kod drugog agenta dobio ugovor i poklona za izvoz, i telefon i disk i svasta nesto. Jos sad nek mi daju 30mbita i bit ce sve u redu.

Tak da ako jedan agent nemoze rijesiti mozda bi te spojili ako pitas dali imaju agenta na visoj razini, jer po njihovim razgovorima skuzis tko je sposoban tko nije.

Ovaj kojeg sam zvao u Iskon majko mila. Doslovno je ukucao u web podatke i vidio da nemoze, a radi se o 6k Kuna godisnje. Takvih 10 i evo ti novi auto... Nije cudo da kakskaju za T-Comom.