View Single Post
Staro 23.07.2015., 01:30   #1109
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor Arendelle Pregled postova
To je bio jedan od zadataka za Insidere, ako se ne varam. Kako bilo, drago mi je da i ja mogu pomoći, kad već prštim od znanja, ha-ha.
Sve se moze kad se hoce. Pa tako i dati konkretan odgovor na pitanje.

Citiraj:
Nego, moderatori, možete li me ne izgoniti (banirati) kad budete brisali odgovore...?
Nedam ja sunce moje da tebe niko banuje, pa rekoh ti da se nismo ovako zabavili jos od VasionaMajstora i Kaćuše.

Ali issaty(3), daj malo splasni sa zvjezdanim idejama. Mozete vi @FFZG duvati haš pred ulazom i debatirati o junikornovima, ali uplitati mrtve i baljezgariti o tome kako je kradja OK samo zato sto je lakse pokupiti Magnet link i ubaciti ga u svoj torrent klijent nego pajserom i kalauzom obiti Alfa Romeo iz ciste zlobe je potpuno jednako. To su jednostavno stvari oko kojih nema smisla pricati. Vjerojatno svako od nas ima krimen barem nekog sitnog "nelegalnog softvera", ali tek kad se pocnes i sam(a) baviti time shvatis da ako ti je neki komad koda koristan, onda prihvati njegove uvjete koristenja pa makar to bilo i placanje. Ako neces, ne moras, pa nitko te ne tjera da koristis Windaće ili GTA 8. Razlika u tome da ukrades auto od debelog sefa portala (ako to covjek moze autom nazvat) i moj ili Billov softver je taj sto ovaj ima tri rotvajlera u dvoristu i nije ugodan za komunikaciju. Moj i Billov softver krades iz naslonjaca, sakrivena iza monitora, proksija i enkripcije. Tu nema nista plemenito, to je supak varijanta, sorry.

Jer ne bi vjerovala, kod koji sam napisao ja ili Majkrosoft je jednako "vrijedan". U njega je ulozen trud i znanje, zajedno s vremenom. I Bill Gates i ja jedemo od toga. Ukrala ti njemu ili meni, nema neke posebne razlike.

Ovdje zaista ima ljudi od kojih mozes stosta nauciti (i ovdje bez lazne skromnosti uopce ne mislim na sebe, da se razumijemo!), a s istim tim ljudima se mozes i posvadjati, popickarati i razviti kilometarsku debatu. No kao sto vidis, ja sam saznao kako risajzati Start@W10 i da ne mozes pokrenuti Starkraft 5 i Diablo 7 bez da si hadzija. Bez obzira sto se mozda nex i ja ne slazemo oko koncepta korisnickih racuna, ili sto znamo da je Hawker presiromasan duhom da kupi Intel.

Bajdvej, slobodno se ubaci u to da nas ispravis za jezik, nema tu nista lose. Samo to mozes napraviti fino i na nacin da budemo zadovoljni sto smo nesto naucili. Valjda bi to trebala znati ako su ucila pedagogije, pedofilije i pedijatrije na faksu, stajaznam...

Bek tu ontopik ->

Znaci, i dalje je ruzno, ikone se nedaju smanjiti, niti se prozor da povuci do samih ikona da bude ukupno manji.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.

Zadnje izmijenjeno od: Bubba. 23.07.2015. u 01:36.
Bubba je offline   Reply With Quote